Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Az ellenállhatatlan New York-i jégkrém meghódította a világot!

A Häagen-Dazs neve – 1960-as alapítása óta – világszinten a természetes alapanyagokból készített, ínyenc jégkrémek szinonimájává vált. Reuben Mattus, az alapító úgy vélte, hogy ha az ember hagyja magát elcsábulni egy gombóc fagyira, akkor annak az élménynek kivételesnek és – szó szerint – minden ízében fenségesnek kell lennie, nem úgy mint az akkoriban kapható egyszerű fagyasztott édességeknek.

 

Csak rendkívüli összetevők a tökéletes ízért

A Häagen-Dazs jégkrémek nem csak attól rendkívüliek, amik beléjük kerülnek, hanem attól is, amit kihagynak belőlük.

 

Kizárólag a legjobb összetevőkből készülnek, a tökéletesen kiegyensúlyozott ízért, valamint a krémes állagért és a fényűző élményért, amely mindenkit határozottan megállít egy percre, hogy átadhassa magát az élv Fedezze fel ikonikus Häagen-Dazs Macadamia Nut Brittle fagylaltunkat, amelytől ízlelőbimbói többre vágynak!

Häagen-Dazs x Pierre Hermé macaronos jégkrémek

A Häagen-Dazs és Pierre Hermé Paris mesterműveit egyesítő kollekció újraértelmezi Franciaország legklasszikusabb desszertjét, és egy másik világba repít.

 

Az eredmény? Szűk sikátorokon és széles sugárutakon, kávézókon, parkokon, néma galériákon és szerelemlakatokkal tűzdelt hidakon átívelő andalgás. Ehhez a párizsi utazáshoz nincs szükséged útlevélre.

Ebben a receptben lágy, sózott étcsokoládé ganache-t kevertünk a klasszikus krémes csokoládéfagylaltunkkal, és ráadásként mini macaronokkal gazdagítottuk, hogy elkészítsük a legtökéletesebb jégkrémet.

 

Ugorj fejest a sós étcsokoládé öntettel márványozott csokoládé fagylaltba a dupla csokis élményért. Harapj rá a macaronok roppanós külsejére, hogy aztán élvezhesd a lágy belsőt, amelyet a macaronok jellegzetes mandula íze tesz teljessé.