Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Gyermeknap az önfeledt boldogság hangulatával

Mindannyiunknak van élménye a gyermeknapról: szabadtéri játékok, csoportélmény és persze az elmaradhatatlan édességek. Mi a Kifli.hu-nál a gyermeki kalandvágyban és valódi, élményekben gazdag gyermeknapban hiszünk. Abban, hogy a gyermeknap nem a századik játéktárgy ajándékozásáról szól, hanem arról, hogy milyen emlékeket gyűjtünk gyermekeinkkel, milyen élményekkel lepjük meg őket.

Szülőként természetes, hogy mindent meg akarunk adni gyerekeinknek, felelősségünk pedig, hogy tudjuk, mivel teszünk igazán jót, mi az, ami hosszútávon is a gyerekeink érdekeit szolgálja. Mi úgy gondoljuk, hogy egy különleges naphoz különleges falatok járnak. Gyermeknapi ötletbörzénket a speciális édességeken túl, a gyermekek egészségét is szem előtt tartva állítottuk össze.

Speciális édességek és snackek

Az egészséges táplálkozás alapjai, a gyerekek mégis ritkán rajonganak értük. Miért ajánljuk mégis? Elsősorban azért, mert hisszük, hogy minden gyereknek vannak kedvencei, másodsorban pedig azt is tudjuk, hogy minden a tálaláson múlik. Némi kreativitással a legunalmasabb zöldség vagy gyümölcs is vidámmá tehető és nagyobb valószínűséggel el is tűnik a tányérról minden falat.

Együnk együtt tápláló finomságokat, példát mutatva, hogy nem csak a gyermekektől várjuk el, hogy megegyék a tápláló ételeket. Fedezzétek fel együtt a gyümölcsöket, válasszátok mindig az adott idényben frissen beszerezhetőeket. Ebben a Kifli.hu is a segítségetekre van: mi fontosnak tartjuk, hogy minden gyümölcs és zöldség a szüretelést vagy betakarítást követően néhány órával már megrendelőinkhez kerüljön.