Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

 

Természetes, hogy mindig először a gyerekedre gondolsz. De van egy nap, ami tényleg csak róluk szól: Magyarországon hivatalosan 1931 óta ünneplik minden évben a gyermeknapot május utolsó vasárnapján. Annyi szeretetet és - mindaddig nem ismert - érzést adnak nekünk, hogy igazán megérdemlik a legszélesebb vigyort ezen a jeles napon! A népszerű és egészségtudatos finomságoktól a kinti és benti játékokig rengeteg klassz ötletünk van (például egy LEGO Friends palacsintaüzletnek ki ne örülne?!), és akár 15 perces idősávban házhoz megyünk a csomagokkal, hogy ne zavarjunk bele a napirendetekbe.

A gyerekek állandóan mozgásban vannak, és ezért folyton falatoznának valamit. És mit szeretnek a legjobban? Természetesen nassolni. Legalább egy napra dobd félre az elveidet, és örvendeztesd meg a gyereket mondjuk egy gyümölcs- és kólaízű Haribo Starmix gumicukorral!