Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Gyereknap

A gyereknapot szinte az egész világon más és más időpontban tartják, de a lényege ugyanaz: örömet szerezni a gyerekeknek. Finomságokkal, meglepetéssel, játékkal, közös programokkal kedveskedni, kényeztetni. Összeállításunkban az egészséges finomságoké a főszerep. Hiszen kényeztetés közben is oda lehet figyelni az egészségükre. Így a gyereknap boldogan, és egészségesen telik.

Édesszájúaknak

Mit szeretnek a gyerekek a legjobban? Nassolni. És mi a legrosszabb a nassolásban? Ha rájuk kell szólni, hogy ne egyenek belőle sokat, mert nem tesz jót nekik. De ennek most vége! Ezekből a finomságokból annyit ehetnek, amennyi csak beléjük fér. Természetes alapanyagokból készülnek, és mindenféle „mentes” variációkat is találsz köztük! Legyél te a laza szülő, aki nem aggódik, ha a gyereke sokat nassol!

Gyümölcstál