• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
GSK Újdonságok

Szúró fájdalmat érzel, amikor bizonyos élelmiszereket fogyasztasz? Nem mindennapos probléma, sőt inkább csak alkalmi bosszúságot okoz? Akkor feltehetőleg dentin túlérzékenységed, vagy más néven fogérzékenységed van.

 

A fogérzékenység okozta fájdalom világszerte minden harmadik embert érinti, gyakori fogászati probléma, mely idővel súlyosbodhat, jellemzően íny visszahúzódás vagy a zománc kopása eredményeként. A Sensodyne fogkrémet fogorvosok a világ minden táján ajánlják az érzékeny fogakra és a saverózió ellen egyaránt. A Sensodyne hosszan tartó védelmet nyújt az érzékeny fogaknak.

 

Ha érzékeny fogakkal rendelkezel, a Sensodyne termékek használata nagy változást jelenthet.

A Corega olyan műfogsorápolási termékeket kínál, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy javítsák a teljes, vagy részleges műfogsort viselő emberek komfortérzetét és szájuk egészségi állapotát.

 

A Corega műfogsorrögzítőit úgy tervezték, hogy a tartás és a kényelemérzet fokozásával stabil illeszkedést biztosítsanak a műfogsor számára és hogy magabiztosságot és önbizalmat kölcsönözzenek a felszabadult élethez. Alacsony dörzshatással rendelkező műfogsortisztítóinkat speciálisan a műfogsor mindennapos tisztán és frissen tartására terveztük.

A parodontax termékei kifejezetten azoknak készülnek, akik hajlamosak az ínypanaszokra. Termékeink napi használata segít abban, hogy az íny egészséges, a fogak pedig erősek maradjanak.

 

Az egészséges fogíny nem vérzik, ha tehát vér látható fogmosás vagy fogselyem használata közben, az a fogínyprobléma jele lehet. Ha nem kezeljük, a probléma súlyosbodhat, és rossz szájszaghoz, bevörösödött és gyulladt fogínyhez, fogínysorvadáshoz és végső soron a fogak elvesztéséhez vezethet.

 

A fogíny mentén lerakódott lepedék eltávolításával a parodontax fogkrém segít az íny és a fogak közötti szoros záróréteg megőrzésében, és 4x hatékonyabb a fogínyvérzés fő okának megszüntetésében, mint a hagyományos -nem nátrium-bikarbonát tartalmú- fogkrémek. Napi kétszeri használat esetén, szakszerű tisztítást követően, klinikailag bizonyítottan segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést.

 

Az parodontax fogkefék gyengédek az ínyhez és a fogakhoz, de kíméletlenek a lepedékkel szemben, így védenek az ínyproblémák ellen és egyúttal erősen tartják a fogakat. Minden parodontax fogkefe kompakt fejszerkezettel rendelkezik, amely puha és extra puha sörték kombinációja, így kíméletes és hatékony tísztítást eredményeznek. A fogmosás alatt biztos és kényelmes fogást az ergonómikus kialakítású fogkefenyél biztosítja.