Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
GSK Smile Train

2018-ban a GSK és a Smile Train egy olyan 5 éves együttműködés iránt köteleződött el, amelyet az a közös törekvésünk inspirált, hogy javítsuk az emberek életminőségét. Ennek keretében a GSK évi 1,4 millió dollárral támogatja a Smile Train munkáját globálisan a világ számos országában.

 

 

A GSK büszke arra, hogy partnere lehet a Smile Train-nek, aki világszerte több mint 85 országban veszi fel a harcot az ajak- és szájpadhasadék ellen. Az ajak- és szájpadhasadék egy születési rendellenesség, melyet ha nem kezelnek, az súlyos következményekkel járhat. A gyermekek számára problémát okoz az evésben, a légzésben és a beszédben, emellett pedig további egészségügyi károsodásokat is okozhat. A gyermekek emiatt sokszor szociálisan elszigetelődnek az iskolában, közösségekben, akár még családjukon belül is.

 

 

Ennek kezelésére a Smile Train egy olyan globális egészségügyi modellt alakított ki, amely drasztikusan javítja az érintett gyermekek képességét a megfelelő táplálkozásra, légzésre, beszédre, végső soron pedig az életben való boldogulásra. Pénzügyi és egyéb erőforrásokkal segítenek helyi orvosszakértőket, hogy minél több gyermeken végezhessenek el helyreállító műtéteket. Ezen kívül pedig az egészségügyi szakembereknek szóló célzott tréningekkel a műtéten átesett gyermekek utógondozásához is nagyban hozzájárulnak.

 

A Smile Train a megalakulása óta eltelt bő 20 évben több mint 1 millió 600 ezer gyermek biztonságos és minőségi ellátását finanszírozta, és addig szeretnék folytatni a munkájukat, amíg minden érintett gyermek hozzá nem jut a megfelelő kezeléshez és törődéshez. A szervezet víziója egy olyan világ, amelyben minden érintettnek megvan a lehetősége egy biztonságos, minőségi, átfogó kezelésre, és amelyben végül mindenki teljes és egészséges életet élhet.

 

A GSK sem véletlenül állt az ügy mellé, hiszen gyógyszeripari cégként minden nap az emberek egészségéért és jóllétéért harcolunk, hogy teljesebb és hosszabb életet élhessenek. Ezért természetes számunkra a Smile Train küldetésének támogatása. Közös elköteleződésüknek hála sok-sok ajakhasadékkal született gyermek életét változtattuk és változtathatjuk meg, ami hatalmas segítség nem csak nekik, hanem a családjuk, közösségük számára is.