Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Grillszezon

Jöhet a 16 tonna fekete szén, hiszen nincs is finomabb a parázson sült finomságoknál. Szerezd be nálunk a kezdőszettet, azaz a város elismert henteseinek csodás steakjeit, grilleznivaló sajtokat és halakat, köreteket, hamburgerzsemléket és szószokat, valamint a szükséges kellékeket. A minőségi ízekre garanciát vállalunk, a hangulat pedig csak rajtad és a meghívottakon múlik. Indulhat a házibuli, amin a zenénél csak az ételek szólnak majd nagyobbat!

Tűzrevaló húsok-halak, amelyekből nem elég egy adag

Ha ebből a kínálatból nem kívánsz meg valamit, akkor feladjuk. Elképesztően gusztusos steak-variációk, illetve tarja, pácolt oldalas és csirke, kacsamell és hamburgerpogácsa (vegán verzióban is) kínálja magát grillezésre, nem beszélve a friss halakról. Már a készítés közben felszálló illatokért érdemes nekiállni, hát még a végeredményért!