Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Képzeld el, hogy a nap kellemesen melengeti a bőrödet a kertben, miközben szállnak az ígéretes illatok a grillezőből, és a haverokkal jóízűen nevetsz egy pikáns poénon. Képzeld el, hogy minden hozzávalót, ami csak egy hangulatos BBQ-partihoz kell, kézhez kapod, méghozzá abban az akár 15 perces idősávban, amikor kéred, minőség-garanciával és megfizethető áron. Ráadásul nem kell a képzeletedre hagyatkoznod, mert mindez akár 3 órán belül már meg is valósulhat. A Kifli olyan elengedhetetlen kerti kellékeket és speciális, tűzre való finomságokat kínál, hogy megnyalod mind a tíz ujjadat utána.

A rácsnak minden jól áll

Egészen más íze van mindennek, ami a tűz felett készül: rejtett aromák szabadulnak fel a faszéntől a húsokból, halakból és sajtokból egyaránt. Ráadásul a Kiflin óriási vegán kínálat is akad, hogy senki ne maradjon ki a BBQ-buliból.

A világ legjobb steak-lelőhelyeiről – Észak-Amerikából, Brazíliából és Argentínából – származó sajátmárkás Sutcha hússzeleteinket remek ár-érték arányban kínáljuk. Ez a prémium válogatás faszénért kiált, vedd komolyan a sütögetést! Medium vagy rare a műfajod?