• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Itt a nyár, irány a kert vagy a terasz, és elő a grillsütőkkel! Mehet rá grillkolbász, pácolt hús vagy akár vegán burgerpogácsa! Mindegy, mit grillezel, csak Pápai legyen. Válogass grillezésre kész termékeink között, és induljon a grillparty!

A Pápai Hipster Grill termékeket azoknak készítettük, akik szeretnek kilógni a sorból. Nem csak a hagyományos ételeket kedvelik, hanem szívesen kóstolnak igazán karakteres, különleges, sőt akár vad ízeket is. Ha már elég volt az egyhangú virslik és kolbászok sütögetéséből, akkor izgalmas fűszerezésű Hipster Grill termékeink között biztosan te is megtalálod a kedvencedet! Mert tudod, grillezni nem csak unalmasan lehet!