Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ha a tökéletes grill és BBQ élményt szeretnéd megtapasztalni, akkor válaszd a Kiflit! Büszkék vagyunk több mint száz termékből álló friss tengeri és édesvízi halkínálatunkra!
FJORU sajátmárkás halainkkal a frissesség mellett is leteszed a garast, hiszen a kifogástól számított 48 órán belül szállítjuk őket. Nálunk megvásárolhatod az Adria olyan gyöngyszemeit, mint a durbincs és a branzino, de a hazai vizek legjavát is megtalálod a kínálatunkban, például a közönségkedvenc süllőfilét!
A grillaprtyra szánt zöldségeink akár 12 órán belül a termőföldtől az asztalodra kerülnek. Házhoz szállítjuk a hűtött söröket és a faszenet is, hogy ne te cipekedj. És ha akármivel nem vagy 100%-ig elégedett, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzed.

 Az igazán friss és minőségi halak beszerzése Magyarországon kihívás lehet, de nem a Kiflivel! A kifogástól számított 48 órán belül a legszebb darabokat egyenesen az a grilleződhöz szállítjuk FJORU márkánkkal, amely fenntartható halászatról szóló tanúsítványokban fürdik. Nem sok helyen találsz ennyiféle BIO minőségű halat, illetve tenger gyümölcseit ekkora választékban, amelyek tökéletesek a grillezéshez!