Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Green Friday

 

Ilyenkor a csapból is a Black Friday folyik, de ahelyett, hogy a plázában és a neten hirtelen felindulásból elkövetett impulzusvásárlás (megbocsátható) bűnébe esnél, ajánlunk egy másik opciót. Legyél sokkal tudatosabb a fogyasztásaid és költéseid kapcsán, nyisd ki a szemed a világra, segítsél, ahol és akin tudsz, illetve tárgyak felhalmozása helyett tölts több időt a szeretteiddel.

Ezt a szemléletváltást nem csak a te mikrokörnyezeted és pénztárcád hálálja meg, hanem a Föld is, amelynek egy évre jutó erőforrásait a WWF szerint a magyarok egyre kevesebb idő alatt fogyasztják el. Tavaly például fél év alatt éltük fel őket, utána pedig a Föld „hitelezett” nekünk, de ez így nem fenntartható. Te viszont lehetsz az, és együtt megfordíthatjuk a tendenciákat. A Kifli abban tud segíteni, hogy fogja a kezedet az életmódváltásodban: segítünk beépíteni a hétköznapi életedbe az apró, de annál nagyobb jelentőségű zöld rutinokat.