Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

A Kifli.hu is részt vesz az idei Gourmet Fesztiválon – június 2-4. között a budapesti Millenáris Parkban –, amely ezúttal a fiatalokra és az újdonságokra fókuszál több mint 100 kiállítóval.

Ennek szellemében kigyűjtöttünk jópár különlegességet – hiszen a Kifli egyik nagy előnye, hogy nem csupán a hagyományos termékpalettát kínáljuk, hanem rengeteg izgalmas, kézműves és speciális finomságot is. Vesd bele magadat az ínycsiklandó kínálatunk legjavába és hagyd magadat elcsábulni!

A minőségi hidegtálakról nem véletlenül ugrik be egy illatozó sajtválogatás képe. A Brian életét idézve boldogok a sajtkészítők, de szerintünk még boldogabbak azok, akik elfogyasztják a végeredményt!

A kenyérfélék a legáltalánosabb élelmiszernek számítanak, de egészen addig tartod majd hétköznapinak, amíg meg nem kóstolod ezeket a fantasztikus ízvilágú, frissen sült péktermékeket.