Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
GoPink kampány

 

Gombatermelő partnerünk, a Bio-Fungi Kft. a GoPink kampány keretében minden év októberében rózsaszínbe öltözteti gombatermékeit, mert ez a mellrák elleni harc hivatalos színe. A különleges csomagolású termékek eladásából származó bevétel egy részével 2012 óta támogatják a mellrák
elleni küzdelmet és az érintett betegek gyógyítását. Számos kórház lett az elmúlt évek alatt modern orvosi berendezésekkel, kezelőszékekkel, eszközökkel gazdagabb a kampány sikérének köszönhetően.

Rengeteg érv szól a különféle gombafélék fogyasztása mellett azontúl is, hogy antioxidáns. Alacsony a kalóriatartalma, magas a víz- és élelmi rost tartalma és nem tartalmaz zsírt vagy koleszterint. B- és D- vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban is gazdag, mint a szelén, kalcium, nátrium, foszfor, magnézium, kálium. Fogyasztás előtt hámozás nélkül, folyó víz alatt, gyors öblítéssel tisztítsd meg, így nem veszítesz az értékes tápanyagokból. Termesztési körülményeinek köszönhetően nincs mitől tartanod, fogyasztása teljesen biztonságos.

Vásárolj Chef Gombát és nyerj!

Rendelj október 31-ig a rózsaszín tálcás ChefGombák valamelyikéből és legyél te a 4 szerencsés egyike, aki GoPink ajándékcsomagot nyer!