• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Fuchs nyereményjáték

Vásárolj Fuchs tojást 2022. június 1. és 21. között, és nyerj egy szürke 9. generációs Apple iPad-et!

GYÓGYNÖVÉNYT A TYÚKNAK • MINŐSÉGET A TOJÁSNAK • EGÉSZSÉGET A CSALÁDNAK

Filozófiánk

 

A Fuchs Tojás egy prémium márka, amely prémium termékeket állít elő. Minőség terén semmilyen kompromisszumot nem hozunk, azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb termékeket állítsuk elő. Állatbarát technológiákat használunk, ez számunkra kiemelkedően fontos. Tojótelepeinken ma a legmodernebb mélyalmos és szabadtartásos technológiákat működtetjük. A madarak nem szűk ketrecekben, hanem egy tágas térben élnek. Ülőrudak és fészkelőhelyek állnak rendelkezésükre, így szabadabb a mozgásuk, kedvükre kapirgálhatnak. Szabadtartásos telepünkön 11 hektáros legelő is tyúkjaink rendelkezésére áll. 

Mitől más ez a tojás, mint a többi?

 

Extra sárga minősítésű tojások (Roche skála felső kategóriája, min. 13). Magasabb biológiai értékű tojás, lényegesen jobb a telített és a telítetlen zsírok aránya, több benne az antioxidáns, ezért egészségesebb. Magasabb vitamin tartalom (Pl.: A- és E-vitamin). A tojás beltartalmi paramétereit kedvező irányba tudjuk módosítani a gyógynövényekkel. Az üzemet elhagyó összes tojás héja sértetlen, tiszta, esztétikailag kifogástalan állapotban kerül a vevőhöz. A tojások íze teltebb, ízesebb, mellékízeket nem tartalmaznak.