Myrkl kapszula
Étrend-kiegészítő kapszula élő baktériumkultúrával, B12-vitaminnal és L-ciszteinnel
Mi a myrkl?
• Italok elfogyasztása ELŐTT megelőzésként alkalmazva, a myrkl segíthet csökkenteni vagy elkerülni a másnapi kellemetlenségek kialakulását.
• A myrkl egy étrend- kiegészítő készítmény élő baktérium-kultúrával, B12- vitaminnal és L-ciszteinnel.
• A myrkl-t a svéd De Faire Medical több mint 30 éves kutatómunka során fejlesztette ki.
Mikor érdemes használni a myrkl-t?
• Szedését olyan társasági események, összejövetelek, programok ELŐTT javasoljuk, amelyeken előfordulhat, hogy mérsékelten pár ital is elfogyasztásra kerül.
• Ha a kisebb mennyiségben fogyasztott italokat is egyre nehezebben toleráljuk.
• Ha fontos, hogy a mérsékelt italozást követő reggeleken frissebbnek, koncentráltabbnak és energikusabbnak érezhessük magunkat.
• A myrkl-t nem utólagosan, hanem az italfogyasztást előtt kell fogyasztani.
Mitől működik a myrkl?
• Tudományosan tesztelt, szabadalmaztatott AB001™ formula.
• Japánból származó élő baktérium-kultúrák (Bacillus coagulans és Bacillus subtilis) és természetes fermentált rizskorpa szabadalmaztatott keveréke.
• A legutóbbi kutatások szerint az L-cisztein fő előnye, hogy képes növelni az emberi szervezetben található egyik legfontosabb antioxidáns, a glutation szintjét, ami rendkívül fontos szerepet játszik a máj méregtelenítésében.
• A B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához
• 100% természetes és vegán.