Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Friss, ropogós: megérkezett a spárgaszezon!

Végre elérkezett az évnek az a különleges szakasza, amikor a friss, lédús és vitaminokkal teli magyar spárgát lehet fogyasztani! A Kiflinél minden zöldség és gyümölcs esetén arra törekszünk, hogy mindössze néhány órával a szüretelést vagy betakarítást követően kerüljenek a termékek a családok asztalára, de a spárgára ez különösen igaz: a hazai termelőknek köszönhetően friss és ropogós zamatát élvezhetitek, ha a Kiflitől rendeltek.

 

Hamisítatlan magyar spárga Kecskemétről

A Kifli.hu kínálatában kapható spárgát a több mint 65 éves múltra visszatekintő kecskeméti Bács-Zöldért biztosítja. Magyarország legnagyobb, 200 hektáros ültetvényét hozták létre, melyen közel 2000 tonna prémium minőségű, saját termelésű zöldség-gyümölcs kap helyet. Rendkívüli figyelmet fordítanak a paprikafélék (TV, kápia, pritamin) mellett a spárgatermesztésre is.

 

A kecskeméti termelő a hagyományos kertészeti ismereteket kombinálja a legmodernebb mezőgazdaság-tudományi eredményekkel, mely a kiemelkedő minőségű frissáruról már az első falatnál érezhető.

A zöld spárga

Egy kis felzárkóztató, hogy tudd, mit is eszel! A zöld spárga a liliomfélék családjába tartozó évelő növény, aminek megvastagodott hajtását, a spárgasípot fogyasztjuk. Nem csak halvány zöld színében más, mint a fehér változat, de az íze is intenzívebb. És ez a lényeg! Széles körben felhasználható, köretnek húsok mellé, levesnek, vagy magában előételnek, esetleg több szálat sós palacsintába csavarva. Sok vizet, C-vitamint és káliumot rejt, energiatartalma alacsony. És most van a szezonja!

Fontos: a spárgaszezon idején az áruellátás folyamatos, minden nap frissen szedett spárgát csomagolunk a kiszállítandó megrendelésekhez, így egészen biztosan friss és ropogós lesz, amikor megérkezik. Előfordulhat, hogy a megrendelhető mennyiség limitált, hiszen tömegtermelés helyett kiemelkedő minőségű, hazai spárgát kínálunk.

A spárga útja