• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
friss-hal-halak

Elhoztuk Neked az ország egyik legnagyobb online halpiacát, ahonnan 0-24 rendelhetsz. A legkülönfélébb hazai halakból és tengeri ritkaságokból nálunk egész évben válogathatsz. A hal a legegészségesebb alapanyagok egyike és mi egyszerűen imádjuk. Vitaminokban gazdag, zsírtartalma alacsony, fehérjetartalma pedig kiváló minőségű és könnyen emészthető. Akár belevágtál már az egészséges megújulásba akár most jött el a pillanata, egy finom lazac steak vagy épp egy egészben sült pisztráng feldobja majd a menüt.  

Merülj el egyedülálló válogatásunkban, benne frissen feldolgozott édesvízi halaktól egészen az előhűtött tengeri finomságokig, és válogass a minőségi alapanyagok között.

Édesvízi halak