Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Semmi nem hasonlítható a frissen leszedett gyümölcs és zöldség ízéhez, amikor pont megérett és duzzad a tápanyagoktól. A termések akkor vannak a legjobb formában, amikor pont megérnek, és itt jövünk mi a képbe, akik a termőföldről a tányérodig akár fél napon belül házhoz visszük neked a magyar portékákat. Csak figyeld a Frissen szedett címkét! A csodálatos, 100%-ban minőség-garanciális zöldség-gyümölcs választékon felül hozzájuk passzoló alapanyagokat és fűszernövényeket is találsz: nézz körbe virtuális piacterünkön és ihletődj meg a következő grillezéshez vagy desszertfaláshoz!

 

Ha a termés beszélni tudna

Csodálatos zöldségeink és gyümölcseink majd' megszólalnak, és ez esetben is csak azt tudnák elmesélni, hogy fél napja még milyen kilátásuk volt a fáról és milyen érzés volt kibújni a termőföldből, hiszen olyan frissek. Hazai kistermelőktől 100%-os minőség-garanciával visszük!

Spice up your life!