Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Miért töltenéd magányosan az időt a főzéssel, miközben a gyerekek egy másik szobában nem tudnak mihez kezdeni magukkal? Hívd elő a család kis szakácsjelöltjeit, és varázsoljatok együtt ínycsiklandó ételeket! A gyerekek természetes kíváncsisága és kreativitása inspiráló lehet, és a főzőcskézés közben felidézhetitek a babás korszak vidám pillanatait.
Mi segítünk a közös konyhai alkotásban: a tippeken felül minden szükséges hozzávalót és finomságot (pl. a csak nálunk kapható Marks & Spencer marhsmallow cukorkát) házhoz viszünk nektek akár 90 percen belül - Kiflicske tagoknak ingyenes kiszállítással és klubkedvezményekkel!

Ne becsüld alá a gyerekeket, igenis rengeteg dolgot meg tudnak csinálni már egészen kicsi kortól. És ha megmutatod nekik a főzés csínját-bínját, hamar ragad rájuk a tudás is, nem csak a cukormáz. Készítsétek el együtt a csemetéd kedvenc ételeit, és hatódj meg attól, ahogy az apró ujjacskák konyhatündérkednek a konyhában! Például könnyű lesz belediktálni a tápanyagokat a Míves magas zöldségtartalmú, vegán tésztájával.