Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Ünnepeld a Föld napját velünk!

Ünnepeld a Föld napját velünk!

 

Az Ariel életciklus-elemzése (LCA) kimutatta, hogy a mosás hőmérséklet-csökkentése a legjelentősebb lépés, amit tehetünk azért, hogy csökkentsük a ruhamosás környezetre gyakorolt hatásait. 60°C-os 90 perces mosásról 30°C-os 45 perces mosásra váltás segíthet 75%-al kevesebb energiát felhasználni mosásonként. Ráadásul az újrahasznosítható ECOCLIC csomagolásának köszönhetően az Ariel mosókapszula segít a műanyaghulladék csökkentésében! Mindössze legfeljebb 5% műanyagot tartalmaz, és tökéletesen alkalmas a PODS mosókapszulák megfelelő tárolására.

Jar életciklus-elemzése (LCA) kimutatta, hogy a mosogatás során keletkezett környezeti lábnyom többségét kézi mosogatás esetén a víz felmelegítése teszi ki. Átlagosan, ezek a folyamatok okozzák akár 93%-át a kézi mosogatás környezeti lábnyomának. Ezeket a megállapításokat támogatva, a Jar bátorítja a felhasználókat, hogy alacsonyabb hőmérsékletű vízzel mosogassanak, és spóroljanak az energiával.