Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Nincs B-tervünk, nincs másik Földünk. Ez a bolygó az egyetlen otthonunk, ahol élni, szeretni és álmodni tudunk. A Kifli.hu elkötelezett amellett, hogy minden lehetséges módon hozzájáruljon a Föld megóvásához, hiszen minden kis lépés számít.

Az élelmiszeripar szoros kapcsolatban áll a klímaváltozással, hozzájárul az erdőirtáshoz az agrárterületek növelésével, az energiaigényes élelmiszer-feldolgozással és -szállítással, illetve az egyszer használatos csomagolóanyagokkal is.

A Föld hónapja kampányunkkal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a fenntarthatóság nem csak lehetőség, hanem kötelességünk is. Csak közösen, tudatos döntésekkel és cselekedetekkel óvhatjuk meg ezt a csodálatos bolygót a jövő generációi számára. Csatlakozz hozzánk ebben a küldetésben, és tegyük együtt élhetőbbé a világunkat!

A Föld hónapjában a Kiflinél kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és a helyi termékekre. Tudtad, hogy a lokális termékek választásával jelentősen csökkentheted az ökológiai lábnyomodat? Ezek a friss, környékbeli finomságok kevesebb szállítási időt igényelnek, így alacsonyabb a szén-dioxid-kibocsátásuk, ráadásul támogatod a helyi gazdálkodókat is.

A helyi termelés és fogyasztás segítségével csökkenthetjük az üvegházhatású gázok kibocsátását is. A közeli forrásból származó élelmiszerek nemcsak kevesebb utazási távolságot tesznek meg, így mérsékelve ezen káros gázok mennyiségét, de gyakran kevesebb csomagolást is igényelnek, így csökkentve a felesleges hulladékot is.

 

 

Szuperédes apróságok

 

Hogy miről híres Veresegyháza? Többek között a cukorfalat paradicsomairól! Ezeket a zamatos, édes, tápanyagdús cherry különlegességeket innovatív üvegházakban, pótmegvilágítással, biológiai növényvédelemmel termesztik egész évben. Büszkék rá, hogy 48 órán belül a szedéstől az asztalra kerülnek a paradicsomaik. A veresi termesztők a körforgásos gazdálkodás üttörői voltak hazánkban, és azt vallják, hogy együtt kell élnünk a környezetünkkel, és egyáltalán nem mindegy, hogy mit hagyunk itt az unokáinknak.

Nettó zéró kibocsátás!

 

Partnerünk, a  Mars Inc. is elkötelezetten segíti a közös ügyet, és azonnali lépéseket tesz az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése érdekében. A vállalat 2021 októberében bejelentette, hogy 2050-re a teljes értékláncában eléri a nettó zéró szén-dioxid kibocsátást. Ennek felgyorsításáért 2023 őszén közzétette, és más vállalatok számára is elérhetővé tette a „gyorsított, megfizethető és megvalósítható" Mars Nettó Zéró Kibocsátási Ütemtervet. Az üvegházhatású gázok kibocsátásának megszüntetése érdekében a vállalat az elkövetkező három évben több mint 1 milliárd dollárt (kb. 347 milliárd forintot) fektet be, és a teljes megvalósulásig szükség szerint további forrásokat biztosít.