Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Finom falatok a legkisebbeknek

Ahogy a gyermekek cseperednek, a szülők feladata, hogy megismertessék velük a finom és egészséges ételeket, ami olykor cseppet sem egyszerű helyzet. Ha nem lenne elég, hogy a kicsik szinte naponta cserélgetik, melyik ételt hajlandóak megenni (és melyik érdemes arra, hogy a plafonra is jusson belőle), sokszor az óriási választék sem könnyíti meg a helyzetet. Melyik a legtáplálóbb, a legegészségesebb? Nem lehet, hogy csak a répásat eszi meg, ebben van egy kis husi is, hátha nem veszi észre. Ismerős? Akkor jó helyen jársz! A Kifli.hu-nál minőségi, kímélő bébiételek közül válogathatsz, melyek BIO és természetes alapanyagokat tartalmaznak, pont úgy, ahogy az édesanyák otthon is készítenék.

Elkészítenéd magad, de most már jó lenne aludni is? Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha a kényelmes megoldást választod. Ezekben a finomságokban megtalálható minden fontos tápanyag, ásványi anyag és vitamin, amire a kicsiknek szükségük van a megfelelő fejlődéshez.

Bárhova is indultok, egy kis snack mindig jó, ha lapul a táskában. Játszótérre, strandra, vagy csak egy sétára tökéletes útravalók ezek az egészséges gyümölcspürék és ropogtatnivalók. Akár még Neked is jól jöhet!