Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Finish Green

KÖZEL A TERMÉSZETHEZ

Ismerd meg kedvenc otthoni tisztítószer márkáid továbbfejlesztett formuláit, melyek megalkotásánál az ökológiai lábnyom csökkentését tűzték ki célul. Próbáld ki a természetes eredetű összetevőkkel gazdagított, mégis hatékony termékeket a tiszta és illatos otthonért, a környezet tiszteletével!

FINISH 0%

A Finish 0% a Finish All-in-One Max tisztítási hatékonyságának 100 %-át biztosítja, ugyanakkor mentes a felesleges vegyi anyagoktól: foszfáttól, mesterséges illatanyagoktól és tartósítószerektől*. A formula természetes alapanyagok felhasználásával lett kifejlesztve, melyek természetes módon veszik fel a harcot az koszos edényekkel. Az új, újrahasznosítható csomagolás tovább csökkenti a termék ökológiai lábnyomát; kérjük, a szelektív hulladékba helyezd!

*A termék nyomokban foszfátokat és tartósítószereket tartalmazhat.

CILLIT BANG TERMÉSZETESEN HATÁSOS TISZTÍTÓSZEREK

A Cillit Bang természtesen hatásos kosz & vízkőoldó 100%-ban természetes eredetű, koncentrált citromsavat tartalmazó, ecolabel címkével díjazott formula, a Cillit Bang erejével. Gyorsan eltünteti a vízkövet, a természetesen szép eredményért. A Cillit Bang természtesen hatásos zsíroldó sprayben található szódabikarbóna elképesztő tisztítási tulajdonságairól híres, hatásosan távolítja el a zsírt, a makacs foltokat és a kellemetlen szagokat minden felületről, hogy ragyogóan tiszta legyen a konyha.