Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A naptárra nézve már egyre inkább tudatosodik benned is, hogy beköszöntött a tavasz, de még nem érzed annyira, igaz? Ehhez le kéne szedni a maradék karácsonyi dekort, valami életet lehelni a lakásba, a koszos ablakok és poros polcok helyett pedig bizalomgerjesztőbben nézne ki a ragyogó tisztaság. Kigyűjtöttünk neked továbbá költséghatékony házi praktikákat is, öko-takarítás és tojásfestés témakörben. Csak szánd rá magadat egy kis lakásfrissítésre, és mi mindenben kiszolgálunk a már jól ismert színvonalon, akár 3 órán belül csengetve a kellékekkel.

Ideje alaposan kitakarítani

A foltok és romok eltakarása helyett emeld ki a lakásod szépségét, és érezd jól magadat otthon! Figyeld meg, mennyivel jobb érzés lesz, miután kipucoltad és frissé, tisztává varázsoltad az élettered. Ezekkel az eszközökkel seperc alatt végzel majd.

Környezetbarát témában otthon vagyunk