Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Felgyorsultunk!

Átlagosan 60 perccel csökken a Kifli kiszállítási ideje

A budapesti kerületek közel felében már 120 percen belül, sőt expressz kiszállítás esetében akár 90 percen belül érkezik a futárunk a rendeléssel. 

- A raktárunk hatékonyságáról sokat elárul, hogy a helyettesítő termékek aránya 0.5 százalék alatt van. Egy nap átlagosan 100.000 árucikk kerül a virtuális kosarakba, a futárok a jól tervezett útvonalakkal jelentős forgalmat és keletkezett légszennyezést spórolnak meg a városnak. A túrákon átlagosan 10-14 vásárlót szolgálunk ki - avat be a részletekbe Buris Károly, a Kifli.hu operációs igazgatója. - A változtatásoknál a pontosságunk javítására összpontosítottunk, mivel nagy forgalom esetén vagy távolabbi területeken időnként késések fordultak elő, de ezzel az újítással ezt is kiküszöböljük – folytatta Buris Károly. 

 

A gyorsulás a teljes szolgáltatás minőségét javítja

- A kőbányai raktárunktól távolabbi budai területeken a szállítások átfutási ideje 4-5 óra volt, és a csúcsforgalom miatt időnként késés fordulhatott elő az ígért 15 perces időablakhoz képest. Ez nem volt elég jó se nekünk, se azok a vásárlóinknak, akik a munkából hazaérve még aznapra szerettek volna rendelni, vagy reggel frissen sült pékárut, esetleg frissen szedett gyümölcsöt és zöldséget kívántak. Vásárlóink visszajelzései alapján fontos szempont a kényelem, ez a fejlesztés pedig lehetővé teszi számukra, hogy a napirendjüknek megfelelő időpontokban vásároljanak akár a munkából hazaérve, vagy ha korán reggel friss reggelit fogyasztanának, esetleg fantasztikus házi készítésű vacsorával lepnék meg a váratlan vendégeket. Vásárlóink most mindezt megkaphatják, még pontosabban a 15 perces idősávokon belül, és olyan időpontokban, amikor nekik kényelmes, kompromisszumok nélkül - tette hozzá Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője.