Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Farsang

A farsang ünnepe vízkereszt és hamvazószerda közé esik, amelyhez rengeteg népi hagyomány kapcsolódik. Ennek az időszaknak az utolsó három napja a farsang farka, amikor jöhet a felszabadult mókázás, a télűző álarcosbáli szezon, illetve a nagy lakomázás, mielőtt elkezdődik a böjt. A torkos csütörtök a hamvazószerda utáni csütörtököt jelenti, amikor a böjtöt felfüggesztik, azon praktikus okból, hogy elfogyasszuk a megmaradt farsangi ételeket. A hiedelmek szerint a mulatságok végeztével a telet is elűzzük, virágvasárnapon pedig már a tavasz közeledtét ünnepeljük. A Kiflin megtalálható a farsang összes finom és hasznos kelléke, élén a kötelező fánkkal, nívós és különleges változatokban egyaránt. Prémium termékeink bármilyen kosztümben ugyanazt a minőséget jelentik.

Jöhet a sok-sok fánk, hamar rááll a szánk

A farsang gasztro-szimbóluma, a Simpson-család és az amerikai filmek rendőrségeinek fő kelléke nagy választékban kapható nálunk is. Magyarországon a XIX. században terjedt el a fogyasztása, állítólag Marie Antoinette francia királyné hatására, de néhány forrás bécsi eredetről ír. Tudjuk, hogy úgysem bírsz ellenállni ezeknek az omlós péksütinek. Csak az a kérdés, hogy kókuszos, málnás, epres-marcipános, mogyorós-kakaós, mini csokis-csíkos, esetleg egy gourmet kockafánk válogatás lesz-e a befutó. Vagy mondjuk... az összes. Nyugi, nem visz el a fánkrendőrség.

Ezek aztán tényleg belevalók