• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Ez nem falánkság, ez hagyományőrzés!

A farsang hivatalosan vízkereszttől, azaz január 6.-tól hamvazószerdáig (azaz a Húsvéttól függő nagyböjt kezdetéig) tart, és a pogány tavaszvárásból alakult át keresztény ünneppé. Magyarországon már Mátyás király korában is divatosak voltak az olasz mintát követő álarcosbálok – te viszont úgy ünnepled a farsangot, ahogy jólesik, rajtunk nem fog múlni. Kivisszük akár 3 órán belül a kiváló ételeket-italokat a lakomákhoz és jelmezes mulatságokhoz, illetve a fánksütés hozzávalóit és a kiváló minőségű, készre sütött fánkokat. És természetesen a tematikus partikellékeket is beszerezheted tőlünk, úgyhogy mókázz nyugodtan, velünk több időd lesz kikapcsolódni!

Nincs jobb a házinál

 

Ha már az oviban is fakanál volt a jeled és szívesen kreatívkodsz a konyhában, itt az idő a saját fánk-kompozícióid megalkotásához. Ételintolerancia vagy speciális diéta esetén pedig néha ez az egyetlen megoldás.