Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Mélyalmos tartás

 

A mélyalmos tartásmódban a tyúkok nem zárt ketrecekben élnek, hanem az istálló egész területén szabadon mozoghatnak, a friss alomban kedvükre kapirgálhatnak. A tojásokat külön erre a célra kialakított fészkekben tojják meg. A hagyományos mélyalmos tartás mellett elterjedt annak továbbfejlesztett változata, a madárházas vagy más néven volier rendszer, ahol a tojótyúkok a padozat egy részén szintén mélyalmon tartózkodhatnak. Ha a tojásokon levő kód 2-es számmal kezdődik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a tojás állatbarát  tartásmódból származik. A mélyalmos tojás első számjegye is 2-es.

GMO mentes tojás

 

A teljesen GMO mentes tojást, mely olyan tyúkoktól származik, melyek takarmányában semmilyen genetikailag módosított összetevő nincs. Ennek a terméknek az előállításakor a tyúkok takarmányába csak olyan alapanyag kerül bekeverésre, amelyek GMO mentesek. Továbbá nem tartalmaznak semmiféle antibiotikumot, illetve a tyúkok ivóvízébe sem kerül adagolásra antibiotikum. A biotojás ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, mely igazodik az Európai Unió biológiai tojástermelésre vonatkozó előírásaihoz.

Bio tojás

 

biotojás ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék, mely igazodik az Európai Unió biológiai tojástermelésre vonatkozó előírásaihoz. Sem kémiai (vegyszer, adalékanyag, színezék), sem biológiai (állati fehérje), sem pedig szintetikus anyagot tartalmazó takarmányt nem fogyasztanak, és nem részesülnek antibiotikumos kezelésekben sem.