• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

VAN MERSZED SZERENCSÉT PRÓBÁLNI?

Idén ősszel ismét szerencsét próbálhatsz a Fanta Halloween nyereményjátékunkban az értékes nyereményekért. Töltsd fel a promóciós kupakban található kódot és nyerj!

 

 Próbáld ki vadiúj játékunkat a Coca‑Cola appon: lépj be az ijesztően jó Fanta Virtuális Kísértetházba, amely tele van sok-sok szórakoztató csínnyel és meglepetéssel.

 

Mindenki nyerhet, aki játszani mer.

 

 

További részletek: https://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/fanta-halloween

FANTA - SZÍNES EGYÉNISÉGEK

Mi mind játékos kis lényekként jövünk a világra. De ahogy idősödünk, a gyakorlatiasság és a kényelem egyre jobban eluralkodik az életünkön. Ezt a sok komolyságot mi úgy nevezzük, hogy A Szürkeség.

De A Szürkeség mindig leküzdhető. Hogyan? Hát úgy, hogy olyanoktól merítünk ihletet, akiknek sikerült spontánnak és játékosnak maradni. Ők azok, akik mindennap színt visznek a világba. Ők a Színes Egyéniségek.

A Fanta új kampányával a Színes Egyéniségeket ünnepeljük, és arra törekszünk, hogy minden korosztályban újraéledjen ez a szellemiség.


Szóval, fogj egy Fantát és gyere, színezz velünk!