Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Fagylaltok

„A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt” – szól a Bud Spencer-Terence Hill filmklasszikus híressé vált mondata. Ellenben mi az összes kedvelt ízvilágból feltöltöttük a készleteinket, és felturbóztuk a választékot ritka különlegességekkel és speciális étrendhez szabott nyalánkságokkal is. Természetesen a forróság dacára is jéghidegen szállítjuk, köszönhetően a hűtős kocsijainknak.

Anjuna

Az Anjuna alapítói indiai utazásuk során határozták el, hogy jégkrémbe zárva hazahozzák a trópusokról a nyarat, és megmutatják a világnak, hogy az nem csak egy évszak, hanem életérzés! Termékeik kizárólag természetes, növényi alapanyagokból készülnek, csakis zamatos gyümölcsöt, területszelektált csokoládét, gondosan válogatott magvakat és növényi tejet tartalmaznak. Mivel minden íz laktóz- és gluténmentes, — valamint vannak cukormentes változatok —, ezért az egész család részesülhet az Anjuna életérzésből.

Leone egyedi, kreatív jégkrémek