Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Mindjárt kicsöngetnek, és kitör a végtelennek tűnő nyári szünet. A hősies kitartásért és a sok erőfeszítésért cserébe megérdemli az egész család a pihenést és a hűs finomságokat – méghozzá dobozos, pálcikás vagy tölcséres jégkrémek formájában. Egészségesebb vagy tejmentes alternatívát keresel? Akkor megtaláltad: a Kifli óriási mentes és növényi alapú választéka a fagyikra is kiterjed. Élvezd ki, hogy végre nem kell sehová rohanni, hűtős futárautóinkkal majd mi kivisszük az ajtódig a jéghideg nyalánkságokat! Kifli-tipp: ha nincs gyereked, akkor is vehetsz ám fagyit, hiszen a sok munkáért te is éppen annyira megérdemled az önjutalmazást, mint a kicsik!

Különleges és speciális nyalatok Intro: Exkluzív kínálatunkkal az ételérzékenyekre és a növényi étrenden élőkre is gondolunk - de ha csak megkóstolnál valami igazán extrát, akkor is szerezz be párat a fagyódba.