Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Sportszurkolók és sör-perec-grillkolbi rajongók, eljött a ti időtök! Az idei labdarúgó Európa-bajnokságot, más néven UEFA Euro 2024-et június 14. és július 14. között rendezik meg. Ez lesz a második alkalom 1988 után, hogy Németország ad otthont a tornának. A Kifli ennek örömére a német gasztronómiát - például hűtőtáskás Bitburger sörpakkot és frissen sütött bajor perecet, illetve 90%-os hústartalmú bajor grillkolbászkákat - repíti 15 perces idősávon belül a kapudig, hogy a meccsek közti félidőben vehesd át a csomagjaidat.

Kinek van ideje a gólörömök közepette hosszas főzőcskézésre, igaz? Készültünk nektek pár tipikus, gyorsan megsüthető, szaftos grillkolbásszal, de akkor sincs gond, ha Weißwurst helyett csak egy gyors szendóra jut időd. Ajánljuk a sajátmárkás Dacello remek ár-érték arányú, füstösen illatos, autentikus Fekete-erdei sonkáját!