• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Elmex, Colgate, Meridol, Palmolive

Fogérzékenység okozta fájdalom? Azonnali* és tartós megoldást szeretne?

 

Ismerje meg elmex® Sensitive és elmex® Sensitive Professional termékcsaládot és találja meg az Önnek megfelelő szájápolási terméket!

Az életkor előrehaladtával az íny visszahúzódik, és szabaddá válik a fognyak. Az íny és fogzománc védelme nélkül a fognyak érzékennyé válik a külső hatásokra, és megnő a szuvasodás kockázata.

Az elmex® Sensitive fogkrém 24 órás védelmet nyújt a fogérzékenységgel szemben. Segít megelőzni a fogak érzékenységének a kialakulását és a fogszuvasodást.

Az elmex® Sensitive Professional termékcsalád hatékony védelmet nyújt az érzékeny fogaknak, lezárja a fogidegekhez vezető, szabaddá vált dentincsatornákat, így elzárva a fájdalom útját. Rendszeres használat esetén tartós védőréteget képez a fogfelszínen, és hatékony védelmet nyújt a fogérzékenység ellen.

*az azonnali eredmény érdekében ujjaival gyengéden masszírozza az érzékeny területre 1 percen át naponta kétszer

 

 

Harcoljon a fogszuvasodás ellen még annak kialakulása előtt!

 

Ismerje meg az elmex® fogszuvasodás elleni termékcsaládot és vegye fel a harcot a fogszuvasodással még annak kialakulása előtt!

A fogszuvasodás hatékony megelőzésében nagy szerepet játszik az aminfluorid hatóanyag, és a helyes fogmosási technika. Az aminfluorid segítségével a fogzománcon kalciumraktár képződik, ami segít visszaépíteni a zománc ásványianyag tartalmát.

Az elmex® Caries fogkrémek aminfluorid tartalmukkal bizonyitottan nagyfokú védelmet nyújtanak a fogszuvasodással szemben.