Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
egzotikus-tropusi-gyumolcsok

Dobd fel az ünnepi gyümölcsöstálat fantáziába illő ízekkel! Egy különösen színes válogatással készültünk a legkülönfélébb és legszokatlanabb egzotikus gyümölcsökből a hidegebb időkre. Mangosztán, granadilla, rambután, tamarillo, curuba és sok másik trópusi termés, melyekről még talán nem is hallottál, de most felfedezheted. Erősítsd az immunrendszered a téli hónapokban egy szórakoztató kóstolás élménye mellett és vigyél velük új színt az ünnepekbe. Válogass bátran és tudd meg, melyik mi fán terem.

Honnan származnak különlegességeink?

 

Egzotikus gyümölcseinket egy kolumbiai családi vállalkozástól, a Juan Matastól szerezzük be, akik több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek a gyümölcstermesztésben. Gazdaságuk kizárólag csúcsminőségű gyümölcsök termesztésére szakosodott, gondosan figyelve a megfelelő ízre, méretre és megjelenésre. Ültetvényeik Global Gap minősítésűek, illetve egész Kolumbiában csak náluk található organikus minősítésű mangosztán. Mindemelett pedig az egyetlen kolumbiai cég, amely GRASP minősítéssel büszkélkedhet.

Éretten szüretelve, akár 1 hét alatt a polcainkon

 

A gyümölcsöket nem kezelik vegyszerekkel, és a friss termést már éretten szüretelik le, ezért a szedés után sincs szükség érésfokozók használatára. A szedéstől számítva mindössze egy héten belül megérkeznek a Kifli polcaira a natúr, vitaminokkal teli gyümölcsök. Így gondoskodunk róla, hogy minőségi ízek kerüljenek a Te asztalodra is.