Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Rendelj havi 4x minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Egy kalandos nyári nap

Tökéletes nap nincsen, ezt pontosan tudjuk. De egy ideális nyári szabadnap megtervezésében sokat segíthetünk. Sok múlik az alapos tervezésen és a hozzávalók beszerzésén. Ha mindenre előre gondolsz, az nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a pihenésre, kalandozásra szánt nap valóban kikapcsolódás legyen mindenkinek. Ha az úticél Balaton vagy Velence, számíthatsz ránk, oda is veled tartunk, és akár a rendelés napján visszük a rendelésed!

divider
 

Indítsd a napot egy könnyű reggelivel! A gyümölcs, müzli és zabkása kellő energialöketet ad és nem terheli a gyomrot, mehet egyből az aktív program. De van lekváros kenyér és joghurt is a kisebbeknek, hogy legyen mivel összekenni magukat! :)

divider
 

Akármi is a program, ebben a melegben mindenképp szükségetek lesz hidratálásra. A folyadékveszteséget pótolni kell, ahogy a bőr gyengéd ápolásáról és hidratálásáról is érdemes gondoskodni. Készülj fel előre a kalandokra és a nyári izgalmakra, hogy semmi se érjen váratlanul. Ha pedig már kevesebb van a reggeli energiából, jöhet a kávé és a protein. És lehet újra mozogni!

divider
 

Eljött a nap közepe, most kell felkészülni a délutánra. Gyors egytálételeinket azoknak ajánljuk, akik a nyaralásuk alatt nem kívánják körülményes főzőcskézéssel tölteni idejüket. Akik viszont szívesen készítik el maguknak a nyári ebédet, azok vessenek egy pillantást friss tengeri halainkra, amiket gyorsan fel lehet dogni a grillre. Olyan ízvilág és élmény, fenntartható halászatokból, mintha egy kis tengeri falucskában ebédelnél.

divider
 

Ahogy enyhül a hőség, ahogy fárad a gyereksereg, máris a kényeztetés veszi át a főszerepet. Egy finom és akár egészséges ropogtatnivaló, egy fagyi, és máris óriási a mosoly. Te is tedd fel a lábad, olvass egy kicsit, és persze magadtól se vond meg a finomságokat!

divider
 
divider
 

A kalandos nap vége már tényleg csak a lazulásról, a finom falatokról, és a jó féle italokról kell, hogy szóljon. Az este hozzávalói: grillezés, pár hideg innivaló, és persze szúnyogriasztó. Aztán másnap kezdődhet elölről.