Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Jó szájízzel is étkezhetsz tudatosan

Tisztábban étkezni tiszta sor, csak legyél tisztában vele, hogy pontosan mit viszel be a szervezetedbe. Nem kell rögtön végletesnek lenni, vagy betarthatatlan diétába kezdeni (már ha nem egészségügyi előírásról van szó, de velünk az is simán menni fog), hiszen ez egy skála, és minden apró lépés számít. Ráadásul az általunk ajánlott cukor- vagy gluténmentes, vegán, illetve csökkentett szénhidráttartalmú és bio termékek mind finomak, úgyhogy szó sincsen lemondásról.

Ha hadilábon állsz a cukorral

Akár cukorbetegség, akár nyár előtti diéta miatt figyelsz oda kisebb-nagyobb mértékben a cukorfogyasztásodra, készítettünk neked egy ajánlást, hogy ne kelljen bogarásznod az édes finomságok között. Reggeli választéknak kapható proteinkása, természetes cukortartalmú müzli, illetve édes, kenhető krémek, csökkentett cukortartalmú lekvárok és cukormentes kekszek. A forróbb napokra pedig jöhetnek a csökkentett cukortartalmú vagy cukor- és tejmentes fagylaltok, és persze különleges cukormentes (vagy csökkentett cukortartalmú) üdítőkben sincs hiány. Ugye, hogy így azért elviselhető lesz a lét?

Hozzáadott cukor nélkül

Cukorcsökkentett