Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
egeszseges-etelek

Az új év kezdete mindig magában rejti a megújulást! Ha frissen belefogtál egy diétába vagy az újévi egészséges megújulás részeként jobban oda szeretnél figyelni az étrendedre, velünk most könnyen felkészülhetsz. Mi úgy vagyunk vele, hogy az eltúlzott fogadalmak helyett a fokozatosság hamarabb eredményre vezet, ehhez pedig különleges választékunkkal szeretnénk megadni a kezdőlépést! Természetes alapanyagok, 100% BIO minőség, vitamindús zöldségek és gyümölcsök, elhozzuk az egészség minden csínját. Készen állsz? ;)

Ismerd meg az Urban Monkey-t, az italt, amelyet minden nap szívesen iszunk: finom és természetes összetevőket tartalmaz – benne a természet adta különleges ízekkel. Válogatott gyümölcsök és zöldségek kerülnek termékeinkbe, azoknak minden előnyével. Az Urban Monkey egy hidraulikus prés segítségével nyeri ki a nyers gyümölcsök és zöldségek legjavát, mely hozzájárul a termékek frissességhez. Az Urban Monkey frissítő gyümölcslevek és smoothiek nem esnek át hőkezelésen, így jobban megőrzik a bennük található vitaminokat, enzimeket és más tápanyagokat. Mi pedig így szeretjük őket. Ennyi az egész. Semmi trükk, semmi mellébeszélés!

Mitől igazán különleges az AlnaturA? Termékeik 100% természetes összetevőkből készülnek, hozzáadott ízfokozók és színezékek nélkül. Ebből hoztunk el Neked egy egyedülálló válogatást a legnagyobb mosollyal. :) A Kifli polcain több mint 100 AlnaturA bioterméket megtalálsz, a tartós élelmiszerektől a friss termékeken át egészen a bébiételekig. Fedezd fel a 100% BIO minőséget, és válaszd az egészséget!