Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Üdvözlünk 2024-ben! Mi, a Kiflinél úgy gondoljuk, hogy egy egészséges év nagyszerű ételválasztással kezdődik. Keményen dolgoztunk azon, hogy összegyűjtsünk egy kiváló és ízletes választékot, amely támogat az újévi fogadalmaidban. Egyél prémium, tápanyagban gazdag fehérjéket és próbáld ki a Fjoru feeding revolution lazacát, amelyet természetes algakivonattal etettek, vagy a Revo Foods vegán lazac stílusú filéjét. De találsz nálunk hazai, szabadtartású csirkét, bio tojást, minőségi szénhidrátokat a Pasta Natura-tól, a város legnagyobb kézműves kényér és legszélesebb speciális és vegán választékát. Akármilyen étrendet is követsz, ránk mindig számíthatsz és mindezt akár 90 percen belül házhoz szállítjuk!

Neked is fontos az öko-szemlélet és az egészségtudatos étkezés? Ellenőrzött termelőkkel működünk együtt, akik tisztelik a környezetet. Felelősségteljes gazdaságaikban nincs helye műtrágyáknak és permetszereknek. Válogass te is széles bio-kínálatunkból!

A fehérjék szuperfontosak a sejtek, az izmok, sőt még az immunrendszerünk számára is. Próbáld ki saját márkás Fjoru! halainkat, mert nemcsak egészséges fehérjeforrások, hanem kizárólag fenntartható és felelősségteljes halgazdaságokból származnak - az atlanti lazacfilénk például csak úgy duzzad az omega-3 zsírsavtól! Vagy válaszd a magas növényi fehérjetartalmú Toffini tofu termékeket most 25% kedvezménnyel.