Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
EGÉSZSÉGES BABA ÉTELEK ÉS ITALOK

A kisgyerekekkel elfogadtatni az egészséges ételeket talán az egyik legnagyobb kihívás. Hiszen a ma kapható rengeteg, ízesítőkkel felturbózott étel mellett kevésbé tűnik ki egy-egy "egyszerű" gyümölcs, ital, vagy zöldségpüré. Ugyanakkor szülőként a mi felelősségünk, hogy a pici mit eszik és mivel ismertetjük meg. Így a korai időszakban érdemes a BIO termékek mellett dönteni, hogy a baba az alapízekkel találkozzon csak, és később lehet nyitni az egyéb ételek felé. A BIO termékeknek rendkívül szigorú minősítési rendszereknek kell megfelelniük, ezért kerülik a különböző adalékanyagokat. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lennének finomak is, ráadásul egyre újabb és újabb ízletes receptekkel találkozhatunk.

 

Neked is felfájást okoz, hogy mindig megtaláld azokat a BIO ételeket és gyümölcsöket, zöldségeket, amiket még a baba is ehet? Ismerjük a problémát, ezért most egy helyre összegyűjtöttünk minden jót, amit a legkisebbeknek is ajánlunk.

A BABYBIO BIO termékek pozitív hatással lehetnek a gyermek táplálkozási és ízlelési szokásaira már az első hónapoktól fogva. A gyermekorvosok ajánlása alapján fejlesztették ki, gondosan kiválasztott organikus összetevőkből, szükségtelen kiegészítők nélkül, például hozzáadott cukor, hozzáadott só, tartósítószerek és sűrítők nélkül, valamint nem használnak ismert allergéneket (kivi, zeller ...).

A MOGLi egy snack és üdítő-márkacsalád, amely bio és Demeter minősítésű termékeket kínál. Kisvállalkozásként azt tűzték ki céljukként, hogy Berlin-Neukölnben található székhelyükön olyan természetes összetevőkből készült finomságokat fejlesszenek, amelyek kicsiknek és nagyoknak is ízlenek. Különösen fontos számukra, hogy az alapanyagokat olyan termelőktől szerezzék be, akik fenntartható módon gazdálkodnak.