Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
EF5

Miért válaszd az EF5-ot?

Az EF5 a 21. század egészségtudatos fogyasztójának innovatív SMART/ENERGY itala, amely a hagyományos termékekkel szemben, kizárólag válogatott növényi kivonatokból készül.

A SMART italok gyógynövényekből, vitaminokból és aminosavakból álló komplex összetétele jótékonyan hat a testre és szellemre egyaránt. Különösen tartós figyelmet igénylő helyzetekben, sportoláshoz vagy fizikai megterhelés esetén ajánlott fogyasztani. Íze a közkedvelt narancs és mangó kombinációja, amelyek frissítő hatása mellett fontos szerepet kap a kellemes illata és szénsavtól gyöngyöző napsárga színe is. Tökéletes választás azok számára, akik egy különleges frissítő élményre vágynak.

Főbb összetevői:

MORINGA - elismert superfood, a természetben található szinte tökéletes táplálék, immunerősítő, élénkít és energetizál, nem véletlenül hívjak „csodafának” is. Nagy mennyiségű antioxidáns, vitamin, nyomelem van benne, igazi energiabomba.

KOFFEIN tartalma 80 mg, amely nem több, mint egy jó eszpresszó kávé, így nem tereli meg a szívet és az érrendszert. Felélénkít, növeli a cukor felszabadítását, amely a sejtek energiaforrása, így gyors és intenzív testi és szellemi serkentő hatással bír.

BIOTIN (B7 vitamin) jelentős szerepet játszik a zsír, a fehérje és a szénhidrát energiává alakításában. Mivel a test csupán rövid ideig képes tárolni, fontos, hogy rendszeresen gondoskodjon a pótlásáról.

BCAA az egyik legfontosabb aminosav lánc, nélkülözhetetlen szerepe van az izmok építésében, regenerálásában. Segít fenntartani az energiatermelés folyamatát.

ZÖLDTEA kivonat az egyik legismertebb és legkíméletesebb tartós hatású élénkítő szer, amely koffeinnel együtt szinergihatást (nootropic) vált ki. Egyenletesen elnyújtott hatása tartós energiával látja el a szervezetet.

 

Tartósítószer hozzáadása nélkül, természetes növényi kivonatokkal, vitaminokkal és hatóanyagokkal készül.

Próbáld ki még ma!