Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

ECOVER – CSATLAKOZZ A TISZTA FŐLDÉRT MOZGALOMHOZ

Az Ecover márka szinonimája a modern fenntartható termékcsaládnak. Természetes alapú összetevőket használunk, amelyek biológiailag lebomlóak. Palackjaink újrahasznosított műanyagból készülnek és szinte minden termékünk Zero Waste tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül (95%-os újrahasznosítási arány alapján). Megváltoztatjuk a kialakult normatívákat és keressük a jobb megoldásokat. Példamutatók szeretnék lenni és folyamatosan követni akarjuk saját szabályainkat. Ez többről szól mint egyszerű mosogatás vagy mosás. Szeretnénk, ha jól érezné magát otthon.

Ecover mosószerek

Az erőteljes növényi alapú összetétel  biológiailag lebomló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek felveszik a harcot a makacs foltok ellen és élénkítik a színeket, hogy ruhái tovább tartsanak.

Már 20 fokon is eltávolítja a foltokat és többszöri mosás képes eltávolítani a pamutszálak között kialakuló göböket.

A termékek Zero Waste tanúsítvánnyal rendelkező gyárunkban készülnek és összetételüknek köszönhetően szennyvízaknákba is ereszthetők.

Ecover mosogatószerek

Más mosogatószerekhez hasonlóan az Ecover mosogatószerei is foszfát- és klórmentesek és biológiailag lebomlóak. Ugyanakkor kellemes illatú és az edények ragyogóan tiszták lesznek! Összetételüknek köszönhetően szennyvízaknákba is ereszthetők.

Ecover Zero mosószer

A növényi összetevőket tartalmazó Zero termékcsaládot úgy fejlesztettük ki, hogy minimálisra csökkentse az allergia kialakulásának kockázatát, mivel 0% illatanyagot és 0% színezéket tartalmaz. Ez a mosófolyadék még a Brit Allergia Alapítványtól is kapott egy nagy „like”-ot.