Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Disznótoros és társai

Disznótorost a konyhádba!

A magyar vidéki népszokások közül a disznóvágás volt az az esemény, amikor összeszaladt a falu apraja-nagyja, végül az egész napos munka jutalmaként lakomáztak egy jót. A Kifli most egészen az ajtódig viszi ezt a jelentős hagyományt: elismert hentesmesterek széles kínálatával csábítunk finomabbnál finomabb falatokra, méghozzá minden körettel, itallal, savanyúsággal és vegán alternatívával együtt. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas, nyálcsorgató termékek következnek!

Minden termék mögött óriási munka áll

A disznótoros régen akkora horderejű esemény volt, hogy még a gyerekek sem mentek aznap iskolába, és nem kellett korán lefeküdniük este sem. Ilyenkor korán kezdődött a nap az egész családnak, és mindenkinek megvolt a feladata az egész napos munkában, amelynek fénypontja a bőséges és ínycsiklandó tor volt.