Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Képzeld el, hogy a nyelved a vörös szőnyeg, amin sorra lépdelnek be az este ínyenc sztárvendégei: tokhal kaviár, francia pezsgő, omlós kacsamáj, aranyérmes sajt, márványos wagyu steak… Csak győzd kapkodni a fejed az óriási exkluzív választékunkban! Az elegancia ezúttal Kiflis színekben érkezik az ajtódig akár 15 perces idősávban, 100% minőség-garanciával. Például 16 évet várni nem sok mindenre érdemes, de James Bond legendás italára, a háromszor is erjesztett Champagne Bollinger Special Cuvée-ra talán mégis.

Aki komolyan veszi a hús műfaját - mint például mi -, annak nem könnyű a kedvére tenni, de mi magasra tesszük a lécet. Elhoztuk neked a Kiskunsági Nemzeti Park legelőin vegyszermentes környezetben, gyógy- és fűszernövényeket legelő állatokból készült, különleges ízvilágú húsokat - csak keresd a Szomor márkanevet. No és persze a húsok szupersztárjának számító Wagyu Rib-Eye-t a budai HúsSzabóság tolmácsolásában. Ennek a szaftosan márványos marhafajtának a titka a genetikai adottságban, az egyedi tartásmódban és a fajspecifikus takarmányozásban rejlik.