Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Darnyik savanyúságok

A D&D Kft. családi vállalkozás, már a harmadik generáció készíti a házias jellegű savanyúságokat. A Darnyik család fő célkitűzése a hagyományos ízek megőrzése mellett az egyéni vásárlói igények kiszolgálása, hogy mindenki megtalálja a kedvére való savanyúságot a megfelelő csomagolásban. Legnépszerűbb termékük a savanyított káposzta, mely természetes immunerősítő, valamint a csalamádé, vagyis vegyes savanyúság. Emellett termékeik körét színesíti a roppanós kovászos és csemege uborka, ecetes cékla, savanyított almapaprika, és a töltött termékek.

Friss, ropogós kovászos uborka

Ha csak egy terméket kóstolsz meg a kínálatukból, tedd le a voksodat a koviubi mellett! A tikkasztó hőségben igazán jól tud esni egy falat roppanós uborka a grillvacsorád mellé. A termék tejsavas erjesztéssel készül, válogatott, minőségi alapanyagból.

 

Savanyúságok

Olyan a savanyúság a magyar konyhának, mint a kiflinek a vaj: egyszerűen nem tudjuk az egyiket elképzelni a másik nélkül. Egy tartalmas pörkölt vagy rántott hús mellé jól esik csemegézni némi uborkát, céklát vagy káposztát, ízlés szerinti változatban. Ha kemény vagy és kapszaicin forr a véredben, jöhet valami extra csípős paprikafajta.

 

Savanyított káposzta

A savanyúságok koronázatlan királya, a jolly joker. Kiváló alapanyaga különböző főételeknek, azonban köretként sem utolsó. A termék szintén tejsavas erjesztéssel készül, igazi vitaminbomba.

 

Savanyított almapaprika

Igazi klasszikus, tökéletes kísérője bármilyen főételnek. Választhatod a terméket ízletes káposztasalátával töltve, ha szereted a különlegességeket.

 

Vegyes savanyúságok

Káposzta, uborka, sárgarépa, paprika… És mindez savanyítva? Igen, ez a csalamádé, Darnyikék vegyes savanyúsága! Tökéletes arányban keverve, ha akarod csípősen, de klasszikus csemege ízben is elérhető.

 

De nézzük is, hogy milyen termékek sorakoznak Darnyikék háza táján!