Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Oikos

Az ellenállhatatlan Oikos krémjoghurtok tökéletes megoldást nyújtanak a rohanó világban egy gyors kikapcsolódásra, még, ha csak egy pár percre is! Az Oikos egy híd a joghurtok és a desszertek világa között.  Igazi édes kényeztetés, édes kettesben. Próbáld ki az új gyümölcsös Édes Kettes termékeket!

Krémes joghurt ínycsiklandó gyümölcsszósszal. Játékos módon a saját ízlésednek megfelelően kényeztetheted magad az izgalmas Eper szósz és krémes joghurt párosával. 

Az új Meggyes Édes Kettes egy igazi krémesen hűs finomság, amely remek megoldást nyújt egy kis sziesztára a meggy szerelmeseinek.  

Az új Áfonyás Édes Kettes tökéletes választás lehet a nap bármely szakaszában, amikor egy kis kikapcsolódásra vágysz. Élvezd a frissítő áfonya és a krémes joghurt találkozását.

Merülj el az új Barackos Édes Kettes csábító párosában és élvezd a krémes joghurtot az  édes barackszósszal megbolondítva.