• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Dobd grillre a világ ízeit!

A nappalok egyre hosszabbak, az időjárás egyre melegebb, így itt az ideje megnyitni a grillszezont! A minőségi alapanyagok kiválasztása egy sütögetés esetében is legalább olyan fontos, mint az alapvető bevásárlásoknál. Összeállításunkban többek között prémium húsokat, különleges olajokat, szószokat és grillfűszereket is találtok a hétvégi grillparty sikerének érdekében!

Nincs is jobb hétvégi időtöltés, mint begyújtani a grillt a barátokkal, és minőségi húsok sütése felett megbeszélni az elmúlt időszak történéseit. Válogass prémium Convivial hústermékeink közül.

A grillezés elengedhetetlen kellékei a grillfűszerek, amelyekkel ízlésünknek megfelelően gazdagíthatjuk hús- és haltermékeink, illetve zöldségeink ízvilágát. Nézz körül a német Ankerkraut cég kézműves technológiával készült fűszerei között, és ne feledd, a grillfűszer tökéletes ajándék minden ételkedvelő számára.