Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Mi a Costánál tudjuk, milyen a jó kávé. A bizonyíték? A Costa Coffee története 1971-ben kezdődött, amikor Sergio és Bruno megérkeztek Londonba, azzal az égető vággyal, hogy a kiváló kávét a mindennapok részévé tegyék. Létrehoztak egy kis pörkölőüzemet a Fenchurch Streeten, és nekiálltak a lehető legkiválóbb minőségű kávé elkészítésének.

 

 

 

 

ÚJ CREMA BLEND PORTFÓLIÓNK


Közös jellemzőjük a minden mástól megkülönböztető aroma, a hosszan tartó utóíz és az intenzív kávéélmény – mindez különböző intenzitási szintekkel, amelyek alapján a fogyasztók választhatják ki saját preferált intenzitás- és ízprofiljukat, megteremtve egyedi kávéélményüket.

 

 

A Caffee Crema Velvet 7-es intenzitású, közepes pörkölésű kávé, melyben a pörkölt dió jellegzetes jegyeivel keveredik a bársonyos, étcsokoládés íz.
A Caffee Crema Origin 9-as intenzitású, sötét pörkölésű kávé, a selymes, étcsokoládé elragadó jegyeivel, krémes karamellel a pörkölt mandula és a zamatos narancs árnyalataival.
A Caffe Crema Intense 10-es intenzitású, extra sötét pörkölésű kávé, a merész intenzitás jegyében, karamellizált cukorral és kakaóval - keserédes lecsengéssel.

 

 

Amióta megkezdtük együttműködésünket a Rainforest Association-nel, közösen dolgozunk azon, hogy megoldjuk a bolygónkat jelenleg leginkább fenyegető problémákat, tekintetbe véve, hogy hogyan termeljük meg, szerezzük be és fogyasztjuk el a világ természetes erőforrásait. A Rainforest Association tanúsítványával rendelkező gazdaságoknak szigorú előírásoknak kell megfelelniük, amelyek megkövetelik a jobb gazdálkodási módszereket, munkakörülményeket, valamint a természetről való gondoskodást.

 

Így tudjuk biztosítani, hogy a kávé és a kakaó, amit az italainkban felszolgálunk, felelősségteljesen és fenntarthatóan legyenek megtermelve. Így biztos lehetsz benne, hogy támogatod a természetes erőforrásainkról gondoskodó gazdálkodókat és erdei közösségeket, valahányszor csak Costa kávét iszol, hiszen azokat a Rainforest Association tanúsítványával™ rendelkező gazdaságokból szerezzük be.