Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Dupla kosár, dupla siker!

Aki nem ismeri a Cosori forrólevegős sütőit, annak csak röviden: a főzés újragondolva. Mi is lenne annál fontosabb, mint a szabadidődet a családoddal tölteni - sorban állás, kiolvasztás és főzőcskézés helyett? Ezért álltunk össze a Cosorival, hogy megkönnyítsük és gyorsabbá tegyük ezeket a műveleteket, és még több idő jusson a szeretteidre. És most jön a dupla csavar!


Bemutatjuk a Cosori Dual Basket - azaz KÉT KOSARAS -  forrólevegős sütőt. Eljött a szinkron sütés ideje! Az alapanyagokat természetesen a kifli.hu garantálja, akár 90 perces kiszállítással. Szupergyors és szuperhatékony.
És most jön a legjobb rész! 2024. március 27-április 9. között, ha 40.000 Ft felett vásárolsz a Kifli.hu-n, akkor nyerhetsz egyet a 4 db Cosori Dual Basket modell közül. Hevíts, grillezz, piríts vagy aszalj szinkronban!

 

 

A videót ugye megnézted? Ha nem, akkor érdemes elindítani, hiszen szuper összefoglalót láthatsz a Dual Basket termékről. 8,5 literes összkapacitással rendelkezik, hogy az egész család és a vendégsereg is jóllakjon - szinkronban. 8 az 1-ben gyors funkció, hogy a legkényelmesebb sütés-főzést biztosítsuk. A betekintő ablakoknak és a világításnak köszönhetően nem kell nyitogatni a kosarakat se. Ráadásul 2 év cseregarancia is jár hozzá! 

Egy kis inspiráció a friss húsok és zöldségek közül, amelyek tökéletesen elkészíthetőek a Cosori új modelljében: