Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Meleg nyári esték, beszélgetések az erkélyen, teraszon, kertben a családdal, barátokkal. Mi sem lehetne remekebb társ ezekhez az alkalmakhoz mint egy hűsítő ital. Elhoztuk neked a nyáresték csillagait, amelyek évszázadok tradícióit hordozzák magukban. Mixelj egyszerűen otthon!

A Bacardí Carta Blanca White Rumot Don Facundo Bacardí Masso alkotta meg 1862-ben, és azóta a világ legtöbbet díjazott rumjaként tartják számon.A Bacardí Carta Blanca-t használták az első Mojito koktélhoz, amelyet Pedro Chicote 1930-as "La Ley Mojada" című könyvében rögzítettek.
A Bacardí Spiced természetes fűszerek titkos receptjével és egy csipetnyi mézzel keverve merész, mégis lágy ízt biztosít, egy halvány füstösséggel. Az elején krémes, édes vanília ízjegyei, majd fás és finom mézes jegyek, a végén pedig természetes fahéjjal és szerecsendióval fűszerezve. Próbálja ki a kólát Bacardí Spiced rummal, hogy a klasszikus rum-kóla új értelmezést kapjon.

A MARTINI Fiero igazi úttörő a modern aperitivok világában. A tökéletes recepthez használjon 50/50 Fierot és tonikot sok jéggel és narancskarikávak, hogy egy igazán szomjoltó és frissítő koktélt készítsen.
A MARTINI Fiero egy fehér szőlőből készült borpárlat és növényi összetevők, köztük spanyol narancshéjjal keverékébőlkészül, amely ízletes és kiegyensúlyozott keserédes narancsos ízt biztosít.