Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Coca-Fanta Halloween

 

Próbára mered tenni a szerencsédet?


Az idei Halloween megint rémisztően vicces lesz – tele menő ajándékokkal és hátborzongató meglepetésekkel. Indulj te is a Fanta nyereményekért – ha mersz.


Promóció időtartama: 2022.09.05. - 2022.11.06.

 

 

 

FANTA - SZÍNES EGYÉNISÉGEK


Mi mind játékos kis lényekként jövünk a világra. De ahogy idősödünk, a gyakorlatiasság és a kényelem egyre jobban eluralkodik az életünkön. Ezt a sok komolyságot mi úgy nevezzük, hogy A Szürkeség.


De A Szürkeség mindig leküzdhető. Hogyan? Hát úgy, hogy olyanoktól merítünk ihletet, akiknek sikerült spontánnak és játékosnak maradni. Ők azok, akik mindennap színt visznek a világba. Ők a Színes Egyéniségek.
A Fanta új kampányával a Színes Egyéniségeket ünnepeljük, és arra törekszünk, hogy minden korosztályban újraéledjen ez a szellemiség.


Szóval, fogj egy Fantát és gyere, színezz velünk!

 

 

SPRITE


A márka 1961-ben született meg, és az elmúlt években a világ harmadik legkedveltebb üdítőjévé vált. A magyar fogyasztók itthon 1991-ben kóstolhatták először, és azóta már cukormentes változatban is élvezhetik a frissítő ízét!